Currency EN

Информация за Доставка

Как да поръчаш от онлайн магазин Green Revolucia

1. Сложи всички продукти, които искаш да закупиш от нас в количката като натиснеш бутона „Поръчай“ под всеки един от тях..

2. Когато си готов/а, натисни бутона „Моята количка“.

3. Огледай добре добавените продукти и количествата, които си посочил/а. Ако всичко е наред, натисни бутон „Купи“.

4. Избери опция за доставка. За поръчки над 100 лв, доставката до всеки офис/автомат на Спиди и Еконт в страната е безплатна.

5. Завърши поръчката и ще получиш уведомителен имейл за продуктите, които си избрал/a, както и сумата за плащане.


Доставка

Продуктите ни нямат търпение да пристигнат при теб, затова изпълняваме поръчки възможно най-бързо. На територията на Република България работим с куриерски фирми Спиди и Еконт.

Вариантите за доставка са:

Доставка до офис/автомат на Спиди за 5.50 лв, а до адрес за 8.50 лв. При изпращане на пратки с Еконт, цената за доставка до офис/автомат е 7.50 лв, а до адрес 9.95 лв.

За поръчки над 100 лв, доставката до всеки офис/автомат на Спиди и Еконт на територията на България е безплатна.

***Внимание:

Пратките изпратени до автомат на Спиди могат да бъдат съхранявани в автомата само за 3 дни, след това биват прехвърляни до най-близкия офис на Спиди за още 2 дни. Ако минат 5 дни, а ти все още не си потърсил/а пратката си, тя ще ни бъде върната.

Офисите на Спиди не могат да съхраняват пратки за повече от 5 дни!

Срокът за съхранение на пратки в офис на Еконт е 7 дни!

Апелираме за отговорно отношение към поръчаните пратки. Обратната логистика струва не само време и пари, но и ненужно количество въглеродни емисии на природата.

За доставки извън страната работим с Български Пощи като времето за доставка варира за всяка отделна страна. За допълнителна информация можеш да ни пишеш на vera@greenrevolucia.com

Green Revolucia си запазва правото да променя цените на продуктите, показани на нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници и да прави промоции без предизвестие (разбира се, правим всичко възможно да те държим в течение).

Когато поръчваш нещо от нашия сайт, те молим да ни дадеш точни адрес, имейл и телефон. Ако по някаква причина няма да успееш да вземеш пратката си навреме или адресът за доставка се е променил, молим да се свържеш с нас възможно най-бързо!

Ако по някаква причина доставката не може да бъде извършена, например куриерът не може да открие адреса, който си посочил/а или има лоши метеорологични условия, ние ще се свържем с теб възможно най-скоро, за да уточним подробностите.

Всяка рекламация на продукти, закупени през нашия сайт, блог, Facebook и Instagram страници ще бъде разглеждана индивидуално.

Ако искаш да направиш иск за рекламация, молим да ни предоставиш снимки и подробно описание на причините.

Revolucia си запазва правото да откаже рекламация, ако намерим предявените причини за невалидни. Например, “продуктът не изглежда като на снимката“ не е валидна причина.